NCS tonske karte: Vaš alat za savršen dizajn

U svijetu dizajna boje su ključni element koji ima moć transformirati prostor, izraziti emociju i prenijeti poruku. Upravo su tu za vas NCS tonske karte, nezamjenjiv alat koji omogućuje precizno definiranje boja. Istražit ćemo važnost, upotrebu i prednosti NCS ton karti te kako ih možete iskoristiti u svojim projektima

Što su NCS tonske karte?

Preko 40 godina, NCS Colour je revolucionirao kako koristimo boje u dizajnu i nastavlja to i dalje. S svojim NCS – Natural Colour System© standardom nudi premium proizvode i usluge s naglaskom na kvaliteti. Ton karte su neizostavan alat za svakog dizajnera i arhitekta jer pružaju precizan odabir boje za vaš projekt. NCS standardna kolekcija boja sadrži 1950 različitih boja, koje su organizirane prema nijansama, uporabi ili kromatičnosti.

Najpopularnija NCS ton karta je NCS Index 2050, koji sadrži svih 2050 standardnih boja. Alat koji će naći svoje mjesto u svakom proizvodnom procesu kada je vrijeme odabrati pravu boju!

Saznaj više --> NCS Index 2050

Provjeri ostalu ponudu NCS asortimana --> NCS Ton Karte

Prednosti NCS tonskih karti:

Odabir prave boje nije lagan zadatak, pogotovo u današnje vrijeme kada želite istaknuti svoj proizvod ili poslati neku poruku. NCS ton karte su alat koji će vam taj proces uvelike olakšati jer svojom širokom paletom karata uvijek imaju savršenu nijansu za vas. NCS sustav uvelike daje pažnju kromatičnosti kod boja, pa je odabir željene bolje nikad lakši.

NCS Exterior 84 – zamišljen kao praktičan i pouzdan alat za odabir boja u vanjskom okruženju. Svojom cijenom i praktičnošću idealan je za sastanak ili rad na terenu.

NCS Interior 84 – odabir boje za uređenje interijera nikada nije bio lakši s ovom NCS ton kartom, gdje također svojom cijenom i praktičnošću nema premca kada je odabir precizne boje imperativ.

  • Primjene NCS tonskih karti:

Odabir prave boje potreban je prilikom svakog dizajna proizvoda, bio to automobil, noćni ormarić ili mobitel. Boja mora predočiti i zastupati vaš proizvod baš onako kako ste vi zamislili, pa recimo svi znamo da je popularno odabrati crvenu boju za brzi sportski automobil. Svaki od njih imat će drugačiju nijansu crvene, kako bi što bolje predočio viziju svojeg dizajnera.

Za dobar odabir boje u arhitekturi NCS WS 160 je neizostavan alat. Tonovi pomno birani za takve projekte pružit će vam inspiraciju i rješenje. Vizualizacija neutralnih tonova nikada nije bila lakša s ovom kartom

NCS Album 2050 naći će svoje mjesto u svakom dizajnerskom studiju ili uredu. Uzorke je moguće izvaditi iz albuma te ih prezentirati ili usporediti na veoma jednostavan način. Savršen za projekte gdje treba upariti više tonova boje.

NCS ton karte su provjereni i dugogodišnje korišteni alat u raznim industrijama. Kada vam je bitno odabrati pravu boju, vi odaberite NCS ton karte.

Više o NCS sustavu boja možete pronaći na stranici proizvođača—> https://ncscolour.com/en-eu

Odgovori