UPI2M BOOKS je knjižarska, nakladnička i distribucijska tvrtka iz Zagreba, osnovana 2005. godine s ciljem da objavljuje stručna i znanstvena izdanja iz područja arhitekture, graditeljstva, dizajna i umjetnosti.

KNJIŽARA

UPI2M BOOKS – knjižara dobrih ideja u Medulićevoj 20, nudi veliki izbor knjiga iz područja arhitekture, graditeljstva, dizajna i umjetnosti ali i drugih znanstvenih i stručnih oblasti. Pratimo domaću i svjetsku nakladničku produkciji i nastojimo obogatiti našu ponudu aktualnim i traženim naslovima. Stoga u našoj knjižari možete pronaći  veliki izbor knjiga i stručnih časopisa, a stojimo vam na raspolaganju i za sve individualne narudžbe domaćih i svjetskih izdanja.

U knjižari dobrih ideja veliki je izbor gift programa koji potpisuju poznati dizajnerski brendovi kao što su Kikkerland, Mighty Wallet, Monkey Business, Thinking Gifts i dr. Neobična i funkcionalna dizajnerska rješenja koja na prvi pogled osvajaju svojom originalnošću, čine predmete za svakodnevnu upotrebu savršenim za svačiji ukus.

NAKLADA

Naš nakladnički program prepoznatljiv je po kreativnom stvaralačkom pristupu o čemu najbolje govore originalna i raznolika idejna rješenja naših izdanja. Do sada je u nakladi UPI2M BOOKS objavljeno preko 80 naslova koje možete pronaći u knjižarama i drugim specijaliziranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

UPI2M BOOKS izdanja

DISTRIBUCIJA

Kako bismo osigurali kvalitetnu i raznovrsnu ponudu izdanja iz područja arhitekture, graditeljstva, dizajna i umjetnosti u našoj su distribuciji brojne znanstvene i stručne knjige i časopisi domaće i svjetske produkcije, ali i traženi naslovi iz zemalja u regiji.

Ovlašteni smo distributeri traženog i poznatog nizozemsko – američkog dizajnerskog brenda Kikkerland  koji je, zahvaljujući iznimnoj kvaliteti i atraktivnosti,  prepoznatljiv diljem svijeta.

NABAVA STRUČNE LITERATURE I PERIODIKE

Osim nakladničke i knjižarske djelatnosti važan segment našeg poslovanja čini i nabava literature iz svih područja koja vas zanimaju ili su neophodna za poslovnu svakodnevicu: prirodne znanosti, tehničke znanosti, biomedicina i zdravstvo, biotehničke znanosti, društvene znanosti, humanističke znanosti, umjetničko područje, interdisciplinarna područja znanosti, interdisciplinarna područja umjetnosti. Do sada smo ostvarili suradnju s brojnim obrazovnim, znanstvenim i kulturnim institucijama i tvrtkama kojima kontinuirano osiguravamo nabavu stručne literature i periodike iz svih znanstvenih i umjetničkih područja. Među našim klijentima su brojne fakultetske knjižnice, instituti, ministarstva i tvrtke koji nabavljaju literaturu za potrebe knjižnica i/ili znanstvenih i istraživačkih projekata.

Nabava stručne literature