Kontakt podaci

UPI-2M PLUS d.o.o.

Medulićeva 20, Zagreb HR10000, Hrvatska, EU

Tel.: +385 1 4921 389

OIB: 94443043935

IBAN: ZABA HR6323600001101819423

Odgovorna osoba: Tomislav Dolenec

OPĆI UVJETI KUPNJE

Opći uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj robe je UPI2M PLUS d.o.o. Zagreb, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni i pošalje elektronski formular narudžbe.

Sve cijene izražene su u hrvatskoj valuti i sadržavaju PDV po važećoj stopi. Važeće su one cijene i pogodnosti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe.

Izvornik računa primate prilikom plaćanja odnosno dostave.

Uvjeti kupnje/prodaje proizvoda putem upi2mbooks.hr određeni su ovim Općim uvjetima koje kupac prihvaća prilikom narudžbe. Prihvaćanjem ovih uvjeta, kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice, te da ne postoje nikakve poznate zapreke za naručivanje i kupnju proizvoda na webshopu upi2mbooks.hr

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju elektroničkim putem dodavanjem u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenima u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe. Potvrdu o prihvatu narudžbe šaljemo na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kupovine. Ako ne dobijete e-mail o prihvatu narudžbe, molimo Vas da provjerite nalaze li se proizvodi u Vašoj košarici te ponovite proces naručivanja.

Ukoliko UPI2M PLUS d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca e-mailom s novim predviđenim rokom za isporuku naručenog proizvoda. Kupac može u roku od 3 dana otkazati isporuku preostalih proizvoda.

PLAĆANJE

Kupac se obavezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

 • Kreditnom ili debitnom karticom

  Kartica se ne tereti automatski, već tek kod odašiljanja robe. U slučaju djelomične isporuke kreditna kartica će se teretiti samo za vrijednost isporučene robe i pripadajućih troškova otpreme. Prilikom naručivanja bit ćete preusmjereni na T-Com Pay Way sigurni sustav online naplate, gdje ćete dovršiti kupovinu unosom broja Vaše kartice, sigurnosnog koda i datuma njezine valjanosti. Broj kartice šalje se SSL zaštićenom vezom HTnet Pay Way-u. Jamčimo za sigurnost Vaših podataka. Podaci su šifrirani i ne mogu se zlouporabiti.

          

 • Gotovinom / pouzećem (vrijedi samo za područje Republike Hrvatske)

 • Plaćanje pri preuzimanju pošiljke od dostavne službe

 • Općom uplatnicom / internet bankarstvom

 • Virmanom / po ponudi ili po računu

 • PayPal

DOSTAVA

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave. Za područje izvan Republike Hrvatske pakiranje, dostava, poštarina i špedicija naplaćuju se prema ponudi koju UPI2M PLUS d.o.o. šalje kupcu.
Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem lokalne dostavne službe (GLS, Hrvatska pošta, HP ekspres i drugi).
Rok isporuke za područje Republike Hrvatske jest tri radna dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze te se navedeni rok isporuke produžuje za dva radna dana.
U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ukoliko nije drukčije naznačeno.
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 40,00 EUR (300,00 kn) na području Republike Hrvatske.

POVRAT I REKLAMACIJE

Naručeni proizvodi zapakirani su tako da se uobičajenom manipulacijom u poštanskom prometu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja knjiga provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati poštanskom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku, dužan je obavijestiti UPI2M PLUS d.o.o. kako bi isti mogao poduzeti radnje da se posiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

UPI2M PLUS d.o.o. će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije telefonski ili pismeno, sa instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, UPI2M PLUS d.o.o. će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povrata robe i vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. Roba do potpunog plaćanja Kupcu ostaje njegovo vlasništvo.
UPI2M PLUS d.o.o. nije odgovoran za eventualna oštećenja proizvoda i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI PODATAKA

UPI2M PLUS d.o.o. obavezuje se na čuvanje privatnosti svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici UPI2M PLUS d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).