HOME
Pretraživanje :. traženi pojam: traženje po kriteriju s:
O nama
Kontakt
Webshop
Linkovi
Novosti
Jezik

HR EN DE F

Valuta
Banneri

10 top : najbolje prodavane knjige | Posebna ponuda : iz ponuda izdvajamo... | Košarica : 0 artikla

  O nama    
  UPI2M BOOKS je knjižarska, nakladnička i distribucijska tvrtka iz Zagreba posvećena arhitekturi, graditeljstvu, dizajnu i umjetnosti.


KNJIŽARE

Naše knjižare u Zagrebu neizbježno su sjecište posjetitelja iz struke, ali i svih koje zanimaju arhitektura, graditeljstvo, dizajn ili umjetnost. Naša ponuda uključuje više od 6000 domaćih i stranih knjiških naslova, časopisa i softwarea koje možete pogledati na našim prodajnim mjestima, ali i u sklopu našeg webshopa. Osim toga, naše prodajno osoblje stoji vam na raspolaganju i za sve individualne narudžbe knjiga, časopisa i programa.

Svojom bogatom ponudom i stručnim pristupom knjižare UPI2M BOOKS važan su čimbenik u kreiranju projektantskih realizacija i istraživačkih diskursa. Ugodna atmosfera uz pomno odabrane naslove i više je nego dovoljan razlog da nas posjetite na jednoj od navedenih adresa:

knjižara UPI2M BOOKS Zagreb / Medulićeva 20 /
radno vrijeme: pon-pet 8-19, sub 10-14

knjižara UPI2M BOOKS Zagreb / Kačićeva 26 - Arhitektonski fakultet /
radno vrijeme: pon-pet 8-14

NAKLADA

Od samih svojih početaka naš izdavački program uključuje raznolikost područja i kreativni pristup, s posebnim naglaskom na vrhunsku kvalitetu knjiga, i to od tiska pa do opreme. Do sada je u nakladi
UPI2M BOOKS izašlo više od 50 naslova koje možete pronaći na našim prodajnim mjestima, ali i u svim boljim knjižarama u Hrvatskoj. Nakladnik smo i besplatnih novina „Projekt“, koje svojim ambicioznim pristupom, žanrovskom raznolikošću (arhitektura, graditeljstvo, dizajn i umjetnost) i velikom nakladom otvaraju prostor snažnijoj komunikaciji u struci, a i šire.

www.upi2mbooks.hr/nakladaUPI2M


DISTRIBUCIJA

UPI2M BOOKS je distributer izdanja Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Urbanističkog instituta Hrvatske, Instituta građevinarstva Hrvatske, Instituta za povijest umjetnosti,te brojnih drugih izdanja. Naša razvijena prodajna mreža osigurava kvalitetnu zastupljenost ovih izdanja, ali i svih budućih, u hrvatskim knjižarama, ali i kod naših inozemnih partnera.

Najnovije u ponudi !
Naslov: AMO TAMO 2 Vodič crtežom od Istre do Irske
Autor: Doklestić
Cijena: kn 150.00
kn 135.00

Nova knjiga crteža i tekstova arhitekta i urbanista Borislav...

više...

__________________________

Naslov: Fantastic Man 31 – Rem Koolhaas
Autor:
Cijena: kn 190.00

Fantastic Man 31 – Rem Koolhaas | The 31st edition of Fantas...

više...

Pogledajte sve nove knjige...
O nama | Kontakt | Web shop | Linkovi | Novosti | Opći uvjeti kupnje