HOME
Pretraživanje :. traženi pojam: traženje po kriteriju s:
O nama
Kontakt
Webshop
Linkovi
Novosti
Jezik

HR EN DE F

Valuta
Banneri

10 top : najbolje prodavane knjige | Posebna ponuda : iz ponuda izdvajamo... | Košarica : 0 artikla

  Sve dobre ideje su na jednom mjestu :: CATALOGUE CORNER - najveći izbor besplatnih kataloga na jednom mjestu ..  
  Brojni katalozi od sada su vam dostupni u prilično ležernijoj varijanti, i to u sklopu knjižare UPI2M BOOKS. Postavljena je velika čelična konstrukcija, popularno zvana catalogue corner, koja u gotovo stotinu boksova sadrži isključivo stručne kataloge koje možete slobodno prelistavati, ali i uzeti.

Katalozi su, naravno, namijenjeni u prvom redu arhitektima, građevinarima i dizajnerima, ali i svima koje navedena područja zanimaju. Više od 40 izlagača osiguralo je kataloge i uzorke koji vam olakšavaju izbor materijala i proizvoda tijekom faza planiranja, projektiranja ili izrade troškovnika te uređenja i opremanja eksterijera i interijera. Pretraga po materijalima i proizvodima olakšana je kratkim opisima postavljenima uz svaki boks tako da nema straha kako ćete se pogubiti u moru nepreglednih sadržaja.

Osnovni je cilj catalogue cornerom i postignut - oformiti inventivan spoj koji funkcionira na razini izlagača, posrednika i, što je najvažnije, krajnjih korisnika. Potpuna sloboda u korištenju pokazala se zanimljivom arhitektima, građevinarima i dizjanerima, ali je korisna i samim izlagačima. Potencijalne kvalitetne ideje i projekti „zbuksani“ su u boksove koji vam svakodnevno stoje na raspolaganju.

Gotovo četrdeset tvrtki oformilo je pravi centar znanja i informacija: 2rPi, ABC interijeri, Aco, Akzonobel, Alarmautomatika, Arhikon, Art interijeri, Blast, Černelić, Deceuninck, Dekori MV, Dracomerx, Egle, Fundermax, Gealan, Gecko, Herc, Kamini Hoyan, Marazzi, Morini, M-profil, Parketi Požgaj, Ribarić, Samoborka, Sika, Siteco, Steelcase, Stipić Interart, Špina, Tarkett, Telektra, Thermopal/Interkor, Trimo, Velux, Vodotehnika, Xella, Zlatno zvono.

Osim toga, ovaj zanimljiv koncept obogaćen je brojim stručnim časopisima koje možete čitati. Detail, Domus, A10, Wallpaper i mnogi drugi časopisi nisu vam nikad bili dostupniji i to na ovako jednostavan i zanimljiv način.
Najnovije u ponudi !
Naslov: Fantastic Man 31 – Rem Koolhaas
Autor:
Cijena: kn 190.00

Fantastic Man 31 – Rem Koolhaas | The 31st edition of Fantas...

više...

__________________________

Naslov: Chanel Catwalk, The Complete Karl Lagerfeld Collections
Autor:
Cijena: kn 460.00
kn 414.00

Otkako je prvi put predstavio kuću 1983. godine, Karl Lagerf...

više...

Pogledajte sve nove knjige...
O nama | Kontakt | Web shop | Linkovi | Novosti | Opći uvjeti kupnje